Työnantajarinki

Onko sinulla tekemätöntä työtä? Tarpeesi voi olla 1-4 päivää viikossa. Toivoisit, että työn suorittaa aina sama henkilö. Monilla muillakin työnantajilla on sama tilanne.

Kuopio-pilotti ja Pesti Henkilöstöpalvelu Oy sekä Kairest Oy (ravintola-alan paikat) tarjoavat ratkaisun ongelmaan.

  1. Ilmoita kiinnostuksesi työnantajaringissä toimimiseen yritysyhteistyökoordinaattorille. Selvitellään kriteerit haettavalle työntekijälle ja tarvitsemasi työpanos tunneissa/vko.
  2. Kuopio-pilotti koordinoi ja etsii rinkiin muita sopivia työnantajia. Työnantajien lukumäärä määräytyy niin, että työntekijälle saadaan kokoaikainen työ.
  3. Pesti Henkilöstöpalvelu Oy tai Kairest Oy organisoi käytännön toimet (tarvittavien sopimusten laatimisen, palkanlaskennan ja -maksun sekä kaikki työnantajavelvoitteet, vastaa työntekijän mahdollisista sairausloma-ajoista sekä lakisääteisestä työterveyshuollosta kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti).
  4. Kuopio-pilotti etsii työnantajien kriteereitä vastaavan työntekijän, jonka jokainen rinkiin osallistuva työnantaja hyväksyy.
  5. Työt voi alkaa…

Kuopio-pilotti tarjoaa työnantajalle työhönvalmennuksen tuen ja kaikki pilotin markkinointi edut. Lisäksi olet mukana kehittämässä uutta mallia työllistämiseen!

Työnantajarinki on helppo tapa saada apua vakiintuneeseen, mutta osa-aikaiseen työn suorittamiseen. Malli sopii niin yksinyrittäjälle kuin suurellekin työnantajalle.

Työntekijästä myönnettävä palkkatuki pienentää suoraan työnantajan maksuosuutta.

Työnantajarinki on avoin malli. Palvelun organisoinnin voivat tuottaa yritykset, muut yksityisen sektorin työnantajat, esim. yhdistykset, säätiöt ja kotitaloudet.

Esite työnantajaringistä

Lisätietoja yritysyhteistyökoordinaattoreilta:

Kuopio, Tuusniemi:

Anssi Kuikka
044-7181858
anssi.kuikka@kuopio.fi

Merja Martikainen
044-7183974
merja.martikainen@kuopio.fi


Siilinjärvi, Maaninka, Suonenjoki, Rautalampi:

Tuula Palojärvi
044-7183975
tuula.palojarvi@kuopio.fi